Om oss

 
2O1A9659.jpg
 

Billigaste skidhyran i Funäsfjällen och kampanjer året runt. Här hittar du utrustningen, kläderna och tipsen du behöver för att ladda ditt fjälläventyr.

Smidigt läge vid porten till Funäsfjällen, där riksväg 311 och 84 möts i Tännäs.

Vi hjälper dig med din utrustning oavsett om du ska till Tänndalen, Funäsdalen, Ramundberget, Bruksvallarna, Kappruet eller Tännäskröket.

Välkomna!

 

Om området

 
Funa%CC%88sfja%CC%88llen-karta-2.jpg

I Härjedalen nära den norska gränsen hittar ni Funäsfjällen. Ett område med majestätiska fjäll och sjöar, Skandinaviens största skidsystem, med de skidområdena Funäsdalen, Tänndalen, Tännäskröket, Ramundberget, Kappruet samt längdmeckat Bruksvallarna. I Funäsfjällen finns unika ledsystem för längd, skoter, cykel, vandring och fantastiskt fiske i sjöar eller strömmande vatten.

Tännäs är en genuin och levande vildmarksby med unika naturupplevelser och aktiviteter året om. Här hittar ni den alpina anläggningen Tännäskröket, där ni fåroförglömliga skidupplevelser både i och utanför pisten. I Tännäs kan ni se urtidsdjuren myskoxarna i sin naturliga miljö på en guidad tur. Området är även känt för sitt harrfiske. Ta fiskespöt på ryggen och vandra till byns vackra hängbro, ta kryssleden upp till Tännäskrökets topp, dingla med benen med en picknick och njut av vyerna och solnedgången, eller åk skidor nedför Tännäskrökets norrsida, fortfarande pudersnö och endast några renar som sällskap.